top of page

BOREK DOMA NEZAVÁHAL


18. kolo OP přivedlo na Borek ambiciozní tým z Dubného Jankov B. Domácí borci měli co napravovat a o ničem jiném než třech bodech nemohla být řeč. Obejít se museli bez D.Hájka, M. Michala, C. Introcasa (pracovní povinnosti) a stále zraněného R. Horejše.


DO KABIN ZA TĚSNÉHO VEDENÍ


Za příjemného sluníčka a znělky Champions league mohl rozhodčí Stach zahájit utkání.

Od prvních minut se hrálo ve vysokém tempu čemuž přispívali obě mužstva rovným dílem. První velkou šanci utkání měl hostující útočník, který ovšem z dobré pozice trefil jen boční síť Pytlovi branky. Ve 12.min vyslal krásnou průnikovou přihrávku V.Baščevan na L. Horejše ten postupoval sám na branku, ale jeho střela se mezi tyče nevešla. Domácí postupně získávali herní převahu, ale ke gólu to stále nevedlo. Blízko mu byl O.Bíca jeho pěkná střela však zkončila pouze na břevně. Jankov hrozil především z brejkových situací , které ovšem nedokázal dotáhnout do konce. Domácí pokračovali v dobývání jankovské branky, ale jejich střelecké pokusy byli buď to nepřesné a nebo častokrát zblokované. Až ve 44.min rozjel akci Josef Endlicher poslal míč do lajny na L.Horejše, který stříleným centrem našel ve vápně prvně jmenovaného a "Pepíno" na něj až nečekaně chladnokrevně rozvlnil poprvé síť hostující branky 1-0. Za tohoto stavu se šlo do kabin a na hřiště se akorát spustila sprška krup a poté vydatného deště.


RYCHLÉ DVA GÓLY A BYLO HOTOVO


Do druhé půle vlétli domácí jako uragán. V 50.min vyslal V.Baščevan opět vynikající průnikovku tentokráte na Jakuba Franka ten postupoval sám na gólmana Šturmu a střelou do pravé šibenice mu nedal žádnou šanci 2-0. Dvě minuty na to poslal krásný centr do vápna J.Endlicher, ale rybička V.Baščevana ještě do sítě nemířila. Obávaný snajpr si však v 55.min vše vynahradil a po kličce hostujícímu obránci zamířil přesně na zadní tyč 3-0. Povedenou desetiminutovku domácích mohl dovršit J.Houška, ale jeho lob skončil jen na břevně. Tempo poté trochu opadlo a hosté už neměli sílu s výsledkem něco udělat. Naopak Borek mohl ještě přidat několik gólů, ale hlavička M.Leštiny orazítkovala opět jen břevno a D.Eliáš tentokráte neměl správně seřízená mířidla :D Domácí tak získali další důležité tři body, které se nerodili snadno, ale přesto byli naprosto zasloužené.


Za týden hrajeme opět doma kdy hostíme béčko Hluboké.


FK BOREK OLÉÉ


Ohlasy:


Radek Horejš (FK Borek) První půle se odehrála ve vysokém tempu a gól mohli dát obě mužstva nám se to naštěstí povedlo. V druhé půli rozhodla povedená desetiminutovka kde jsem dali dva góly a v podstatě rozhodli o výhře. Kluci to odmakali za což jim patří dík.













25 zobrazení0 komentářů
bottom of page