top of page

BOREK ZDEMOLOVAL BÉČKO RUDOLFOVA UŽ DO POLOČASU

Netradičně v sobotu dopoledne se odehrálo utkání 21.kola OP mužů mezi domácím FK Borek a SK Rudolfov B. A jak se ukázalo domácí byli pořádně hladový, přesto že postrádali několik svých opor.(D.Hájek, L.Horejš, D.Eliáš, R.Horejš, M.Bukovinský, M.Krčín, O.Bíca)


PĚT KULÍ JAKO V SARAJEVU


Výkop v 10:30 hod znamenal, že parádně připravené hřiště ještě smáčela rosa což domácím borcům náramně svědčilo. Od začátku kontrolovali hru a už ve 4.min přišla první gólová akce. J.Houška vysunul kolmicí J.Franka, který poslal ostrý balon do vápna a na zadní tyči ho pohodlně uklidil Daniel Šťastný 1-0. Běžela 7.min když se z druhé strany prohnal do vápna O.Vaník a předložil míč Jakubu Frankovi, který zvýšil na 2-0. Domácí nepolevovali ve 22.min se k míči prodral opět agilní O.Vaník před bránou tentokrát našel Josefa Endlichera, který dával už na 3-0 a jako služebně nejstarší hráč domácích zažívá životní sezonu :D . S hosty do nevypadalo dobře a prakticky se jen bránili. Další ránu jim zasadil ve 30.min Vjačeslav Baščevan jež se ve vápně zmocnil odraženého balonu a s ledovým klidem zakončil 4-0. Dvě minuty nato domácí rozehráli rohový kop na jehož konci byl kapitán Martin Leština jenž svou levačkou rozvlnil síť popáté. Za zmínku stojí ještě utěšená střela M.Leštiny z hranice vápna, kterou ovšem neméně pěkným zákrokem vytáhl gólman D.Keřka na břevno.


JAROSLAV HOUŠKA UZAVŘEL GÓLOVÝ ÚČET


I ve druhém poločase se zápas odehrával podle domácích not a vypadalo to, že skóre dál poroste. To by ovšem domácí kanonýři nesměli polevit v koncentraci a pálit jednu šanci za druhou. Výborným pohybem hýřil především O.Hanžl, ale své dvě tutovky nedokázal přetavit v gól. A ani italský hřebec C.Introcaso nebyl ve svých zakončení dostatečně důrazný. A tak si poslední slovo vzal bombarďák Jaroslav Houška. Na vápně si našel dlouhý pas od M.Michala a z voleje jej poslal nechytatelně do hostující branky 6-0.


Ohlasy:

Radek Horejš(FK Borek) Především v prvním poločase podali kluci vynikající výkon, kdy po krásných akcích vstřelili 5 branek a prakticky rozhodli o osudu utkání.

Za týden jedeme na derby do Úsilného a doufáme v početnou podporu našich fanoušků. Děkujeme.


FK BOREK OLÉÉ






28 zobrazení0 komentářů
bottom of page