top of page

PŘEDSTAVUJEME: MARTIN KOCINA

Aktualizováno: 1. 7. 2022

Další letní posilou je Martin Kocina, hráč který umí zahrát na vícero postech. Je odchovancem SK Rudolfov, prošel mládeží Dynama České Budějovice a poslední roky jsme ho mohli vídat pobíhat po krajských trávnících v dresu rudolfovského áčka. U nás ho budeme vídat s číslem 18 na zádech.


Ahoj Martine, vítám Tě na Borku.


MŮŽEŠ SE NÁM NA ÚVOD TROCHU PŘEDSTAVIT?


Ahoj, jmenuji se Martin a fotbalu se věnuji naplno v podstatě od narození. Je mi 25 let a momentálně jsem úspěšně ukončil vysokou školu na Pedagogické fakultě Jihočeské univerzity v oboru Tělesné výchovy a sportu.


MOHLO BY SE ZDÁT, ŽE Z KRAJE DO I.B TŘÍDY JE TO PRO TEBE KROK ZPÁTKY. JAK TO VNÍMÁŠ TY?


Vůbec to takto nevnímám, jelikož fotbal hraji především pro radost. Na Rudolfově jsem hrál skoro 20 let a myslím, že nastal čas na změnu. Jelikož fotbal i téměř 10 let pískám, věřím, že mi toto rozhodnutí umožní vyzkoušet si zapískat i krajský přebor, což mi hraní na Perštátě neumožňovalo.


MÁŠ ZA SEBOU JEDEN POSEZÓNNÍ TRÉNINK NA BORKU. PŘESTO ŽE ÚČAST NEBYLA MOC VELKÁ JAKÉ Z TOHO MÁŠ POCITY?


Jelikož jsem krom pár let v Dynamu hrál celý život na Rudolfově, měl jsem drobet obavy a byl nervózní z toho, jaký si na mě udělají názor nový kluci, které neznám. Po příchodu na první trénink, mě to všechno přešlo a myslím, že jsme si s klukama sedli skvěle. Všichni mě hezky přivítali a hned jsme se seznámili. Věřím, že nadcházející sezónu budeme společně atakovat první příčku tabulky.


Děkuji Ti za rozhovor a přeji mnoho úspěchů v našem dresu.






102 zobrazení0 komentářů
bottom of page