top of page

BOREK SE DOMA ROZLOUČIL VÍTĚZNĚ

1.A-třída muži ⚽⚽⚽


FK Borek-FC Znakon Sousedovice 1:0(1:0)


Góly: T. Křiváček


Borek v posledním domácím zápase hostil v souboji nováčků FC Znakon Sousedovice.


KŘIVÁČKŮV GÓL BYL NAKONEC VÍTĚZNÝ


Domácí trápí početná marodka a už netrpělivě vyhlížejí konec podzimu, aby se mohli dát zdravotně dohromady. Hosté se od úvodních minut ukazovali jako šikovné kombinační mužstvo s důraznou defenzivou. Úvodní část prvního poločasu se tak odehrávala převážně mezi vápny a mnoho zajímavých okamžiků před brankami vidět nebylo. Až ve 28. min poslal střílený centr před branku D. Kříženecký a Tomáš Křiváček ho poslal nekompromisně k levé tyči 1-0. Do poločasu se už stav nezměnil a tak šli do kabin spokojenější domácí.


DRUHÁ PŮLE GÓL NEPŘINESLA


Do druhé půle šli domácí s cílem neinkasovat a pokud možno přidat další gól. Hosté měli mírně navrch , ale do vážnějších šancí se nedostávali. Nejvíce hrozili z dobře zahrávaných rohů, které si však domácí obrana dokázala pohlídat. Okénka se tak otvírala na druhé straně, kde po střele T. Křiváčka mohl domácí uklidnit M. Severa, ale trestuhodně minul prázdnou branku. A v další šanci se snažil J. Endlicher obejít gólmana, ten mu však jeho úmysl vystihl. Další gól už nepadl a tak se domácí mohli radovat ze zisku tří bodů.


Poslední zápas odehrajeme v neděli ve Strunkovicích.


FK Borek oléé


OHLASY:


Radek Horejš (FK Borek)

Hosté nehráli vůbec špatný fotbal a výhra se nerodila lehko. Když se podívám kolik lidí nám dnes chybělo, musím říct, že zisk tří bodů je o to cennější. Hráčem utkání byl jednoznačně Martin Leština.





22 zobrazení0 komentářů
  • Facebook

Fotbalový klub Borek z.s.,

Hosínská 356, 373 67

logo_crop_xNdy9GBpHZ kopie.png
Náš Facebook:

© 2020 FK Borek Všechna Práva Vyhrazena

bottom of page