top of page

BOREK BERE S FAVORITEM BOD


Třetí kolo k nám zavedlo jednoho z aspirantů na postup TJ Tatran Prachatice. Bylo jasné, že domácí čeká opět velice těžké utkání což bylo vidět už od úvodních minut, kdy dvě veliké příležitosti zlikvidoval domácí gólman F.Moudrý. Hostů bylo plné hřiště, přesto se v 17.min po rohu prosadil hlavou domácí Martin Michal 1-0. Ve 25.min však domácí chybovali a darovali hostům vyrovnání o které se postaral Ondřej Šváb 1-1. Ve 31.min bylo pro domácí ještě hůř, když domácího gólmana nachytal střelou z poza šestnáctky Jan Makoš 1-2. A za tohoto stavu se šlo i do kabin.


BOREK SROVNAL A ZÍSKAL CENNÝ BOD


Do druhé půle vstoupili domácí aktivně a herně se Prachaticím vyrovnali za což byli odměnění v 51.min kdy byl ve vápně faulován Radek Horejš a kopala se PENALTA. Tu si vzal na starost sám postižený a s přehledem srovnal na 2-2. I nadále se domácí snažili o gól, který by je poslal opět do vedení. Hodně problémů nadělali hostujícímu gólmanovi zejména střeli D.Konečného a D. Hájka ke gólu ale nevedli a tak zápas skončil remízou 2-2.


Za týden nás čeká nedělní zápas v Kaplici.


FK Borek oléé


OHLASY:

Radek Horejš (FK Borek)

Utkání bylo odehráno ve vysokém tempu a hosté ukázali obrovskou herní kvalitu. Individuální chyby rozhodli o gólech v naší síti, přesto si myslím, že remíza je spravedlivá.



David Kováč (FK Tatran Prachatice):

Jinak zápas z naší stránky hrůza. Po chybách jsme dostali dva góly. Jinak si myslím, že soupeř moc šancí neměl. My jsme jich měli až příliš, ale bohužel. Buď jsme netrefili bránu nebo některé šanci domácí gólman zneškodnil.





22 zobrazení0 komentářů
  • Facebook

Fotbalový klub Borek z.s.,

Hosínská 356, 373 67

logo_crop_xNdy9GBpHZ kopie.png
Náš Facebook:

© 2020 FK Borek Všechna Práva Vyhrazena

bottom of page