top of page

BOREK DOMA NADĚLOVAL



V sobotním odpoledni Borek doma přivítal béčko Třeboně a očekával se atraktivní fotbal.


DO POLOČASU BYLO ROZHODNUTO


Už ve 2.min se ve vápně uvolnil O.Hanžl a našel před bránou Marka Severu, který protlačil míč do sítě 1-0. Hosté vzápětí kontrovali rychlím brejkem M.Pancíře a střelou z úhlu, kterou domácí gólman kryl. Ve 23.min se dostal do úniku Martin Kocina a střelou k tyči zvýšil na 2-0. Ve 28.min si na centr naskočil Ondřej Vaník a hlavou dával na 3-0. Za necelou minutu se uvolnil na vápně David Hájek a přidal čtvrtý gól 4-0. Pátý gól přidal opět Martin Kocina ve 42.min a svůj druhý gól vstřelil i David Hájek krásnou střelou z vápna o tyč a uzavřel tak poločasové skóre 6-0.


DRUHÝ POLOČAS PŘINESL ČTYŘI GÓLY


I v druhém poločase měli domácí jasně navrch a v 56.min zvýšil Vjačeslav Baščevan už na 7-0. Když v 74.min zakončil svůj únik Jakub Frank už na 8-0 vypadalo po pro Třeboň na nepopulární desítku. Ta se však nekonala. Domácí polevili, prostřídali a hostům se tak podařilo alespoň korigovat výsledek góly J.Rešla a V.Mydlila na konečných 8-2.


V sobotu 3.6. jedeme na zápas do Horního Žďáru s výkopem v 10:30 hod.


FK Borek oléé


OHLASY:

Radek Horejš(FK Borek)

Zápas se nám povedl jak výsledkově tak i herně, kdy jsme dávali góly po hezkých kombinačních akcích. Třeboň i přes vysoký výsledek nebyla lehkým soupeřem a za svou snahu si zaslouží uznání.




25 zobrazení0 komentářů
bottom of page