top of page

BOREK DOMA ZACHRAŇOVAL ALESPOŇ BOD



V 10.kole přijelo na Borek mužstvo AC.BUK, které okupuje 4. příčku aktuální tabulky. Domácí se museli obejít bez vykartovaného Martina Leštiny což je pro obrané řady domácích vždy velké oslabení.


HOSTÉ ŠLI DO KABIN SPOKOJENĚJŠÍ


Za mírného deště mohlo utkání začít. Terén byl hodně mokrý a rychlý což nasvědčovalo hlavně domácím a jejich kombinacím. Hosté se prezentovali jednoduchým fotbalem, kdy většina jejich akcí začala nakopnutým balónem na P.Hegera, který jej prodlužoval pro šikovné útočníky Mischnika M. a Kocourka J. V první velké šanci se ocitl domácí J.Houška, ale v tutové šanci poslal míč jen do náručí gólmana. Domácím se dařilo dobře kombinovat a dostávat se do nebezpečných prostorů, ale ke gólu vždy kousek chyběl. Ve 22.min prošel hostující Mischnik na polovině přes dva protihráče a kolmicí vyslal Zdeňka Březinu, který obešel R.Horejše a střelou na přední tyč otevřel skóre 0-1. Vyrovnat mohl po centru V.Baščevana M.Michal, ale hlavou trefil jen břevno a následnou pohotovou dorážku M.Kociny bravurně zlikvidoval gólman Vondrák. Domácí v této části utkání ovládali hru z čehož plynuli i šance. Buďto jim ale chyběla přesnost nebo je vychytal výborně chytající Vondrák. A tak přišel další trest pro domácí. Dlouhý nákop hostů prodloužil P.Heger k úplně volnému Jiřímu Kocourkovi, který svou šanci využil a zvýšil na 0-2. Ve 44.min vyslal do úniku D.Šťastný O.Hanžla, který přihrávkou pod sebe našel Jakuba Franka jenž mířil přesně k levé tyči 1-2.


BOD ZAŘÍDIL HOUŠKA


Za chladného počasí nastupovali domácí hráči do druhé půle s jasným cílem co nejrychleji vyrovnat a pokusit se otočit výsledek ve svůj prospěch. Vyrovnávající branka přišla v 65.min, kdy si na roh D.Šťastného parádně naskočil Jaroslav Houška a hlavičkou pod břevno nedal brankáři hostů šanci 2-2. S přibývajícím časem docházela oběma týmům síla a tempo hry trochu opadlo přesto se šance rodily na obou stranách. V 80.min uviděl ČERVENOU KARTU hostující Radek Šťastný za faul na M.Kocinu. Domácí se nechtěli spokojit s remízou a hnali se do útoku, ale gól už vstřelit nedokázali a když i poslední šance hostí skončila jen na tyči, rozešli se obě mužstva spravedlivou dělbou bodů.


Za týden hrajeme v neděli v Třeboni proti místnímu béčku.


FK Borek oléé



OHLASY:


Radek Horejš (FK Borek)

První poločas se hrál parádní fotbal se šancemi na obou stranách, přesto jsme odcházeli do kabin za nepříznivého stavu. Ve druhém poločase se nám podařilo vyrovnat, ale na otočení výsledku už jsme sílu neměli.
























36 zobrazení0 komentářů
bottom of page