top of page

BOREK JE DOMA STOPROCENTNÍ

V posledním domácím zápase Borek přivítal mužstvo z Borovan a rozloučil se vítězstvím 4-0. Může se tak pyšnit skvělou domácí bilancí. Doma odehrál 12 soutěžních utkání získal v nich plný počet 36 bodů při skóre 53:4. Celkově pak domácí soutěžní neporazitelnost trvá už čtvrtou sezonu a představuje 41 zápasů (38 výher a 3 remízy). Před zápasem pak proběhlo slavnostní loučení s Michalem Bártou, který se rozhodl po sezóně ukončit svou aktivní kariéru. Michale přejeme vše nej do fotbalového důchodu.


ROZHODNUTO UŽ DO POLOČASU


Domácí se sice museli obejít bez svého kapitána M.Leštiny, M.Michala, J.Houšky, M.Votrubi, D.Hájka, M.Krčína, C.Introcasa, O.Bíci, přesto se jim vstup do utkání povedl a už ve 4.min se dostali do vedení. L.Horejš poslal dlouhý balón na R.Horejše ten přistrčil míč ideálně na vápno Ondrovi Vaníkovi , který se pohotově trefil k levé tyči 1-0. Borek ovládal hru, ale druhý gól ne a ne přijít. Ve 36.min si L. Horejš narazil ve středu pole s R.Horejšem a poté vyslal tvrdou ránu na branku hostí. Hostující gólman s vypětím všech sil balón vyrazil k D.Šťastnému ten místo dorážky přiťukl opět Liboru Horejšovi a bylo to 2-0. Jen minutu trvalo než domácí přidali třetí gól. D.Šťastný přihrál na vápno Vjačeslavu Baščevanovi, který zkušeně obstřelem na zadní tyč zvýšil na 3-0. Poslední šanci první půle měl hostující Blažek, kdy se po rohu dostal k hlavičce, parádním zákrokem se však zaskvěl gólman Martin "PÍTÝ" Pytel :D .


RADEK HOREJŠ UZAVŘEL NA 4-0


Zápas se odehrával za pěkného vedra což se podepsalo i na tempu zápasu, které ve druhé půli celkově opadlo. V 54.min byl na hranici 30ti metrů od brány faulován V.Baščevan. Míč si vzal Radek Horejš, kterému to tam letos z trestňáků docela padá. Jeho střelu směřující pod břevno gólman hostí dosti podcenil a bylo to 4-0. Do další šance se dostal V.Baščevan, ale zakončení postrádalo potřebnou razanci. Krásný okamžik přišel v 75.min kdy J.Frank našel na vápně D.Šťastného, který šajtlí napálil míč do břevna hostující branky. Do zakončení se mohl dostat i D.Eliáš po vysunutí od R.Horejše, ale v poslední chvíli zakročil hostující stoper. Za hosty mohl snížit N.Bujnovský, ale jeho tvrdá hlavička mířila těsně nad břevno. Poslední velkou šanci zápasu měli hosté konkrétně J.Vodhánil v tutové šanci ho však zradila gravitace a tak se ke střele nakonec ani nedostal...Rozhodčí tak mohl naposledy písknout do píšťalky a domácí si tak připisují další tři body.


Za týden nás čeká poslední zápas sezóny v Nových Hradech tak nám držte palce.


Všem fanouškům děkujeme za podporu.


FK BOREK OLÉÉ


OHLASY:


Radek Horejš (FK Borek)

Utkání nebylo vůbec lehké vzhledem k velkému vedru a celkem běhavému mužstvu hostů. Naštěstí jsme dali rychlý gól a do půle přidali ještě dva což asi rozhodlo o třech bodech. V druhé půli padl čtvrtý a pak se utkání už spíše jen dohrávalo.
















22 zobrazení0 komentářů
bottom of page