top of page

Borek poprvé prohrál. Nestačil na rezervu Hluboké.

PRVNÍ PŮLE GÓL NEPŘINESLA


Šesté kolo zaválo Borek do hlubockého podzámčí, kde nastoupili proti Hluboké B. Oslabený Borek, který se musel obejít bez trojice opor Leština, Hájek, Baščevan, chtěl prodloužit svou vítěznou sérii na 6 zápasů, ale bylo jasné, že ho nečeká nic lehkého. Domácí Hluboká v minulém kole ztratila remízu proti silným Borovanům až v poslední minutě.


První poločas nabídl bojovný fotbal bez výrazných šancí na obou stranách. Jediná zajímá akce přišla z kopaček Borku, kdy Štastný poslal na branku střelu, kterou brankář vyrazil a i následný závar domácí ustáli. Absence trojice Leština, Hájek, Baščevan byla na hře hostí velmi znát a další pohroma přišla ve 20. minutě, kdy ze zápasu musel kvůli zranění odstoupit hostující Vaník. Borek musel přeskupit řady, ale v kombinované sestavě se mu nedařilo a do šatny se šlo za stavu 0:0

STANDARDKA V ZÁVĚRU ROZHODLA.


Druhý poločas začali lépe domácí. Měli lepší pohyb a dobře kombinovali, kdy 20 minut nepouštěli Borek vůbec do hry. Vážnější šanci si ovšem nevytvořili. V 78. minutě táhl útočnou šanci O.Hanžl, dostal se až k vápnu soupeře, kde však o míč přišel a následovala rychlá kolmá přihrávka na Karla Štabrňáka, který postupoval sám na hostující branku a únik zakončil gólem 1-0. V 80. minutě byl u lajny faulován J.Endlicher. K míči se postavil D.Šťastný jehož centr prodloužil na velkém vápně R.Horejš a na zadní tyči zakončil hlavou Michal Bárta 1-1. Když už to vypadalo, že se budou body dělit, přišla v 87. minutě standardní situace téměř na polovině hřiště. Přetažený centr si našel úplně volný Karel Štabrňák a hlavou svým druhým gólem rozhodl o výhře domácích 2-1. Ohlasy k zápasu FK Borek Radek Horejš (hráč): Za předvedený výkon jsme si vyhrát nezasloužili, přesto by zápasu více slušela remíza. V sobotu na svém hřišti hostíme TJ Sokol Římov tak máme co napravovat FK BOREK OLÉÉ.

34 zobrazení0 komentářů
bottom of page