top of page

BOREK PŘEHRÁL LÍDRA I VENKU



Poslední kolo nás zavedlo do Jindřichova Hradce, kde jsme sehráli utkání proti první Nové Včelnici, která zde měla provizorní domácí hřiště. Na obou stranách chybělo několik klíčových hráčů, přesto se s tím lépe vypořádali hosté.


KOCINA OTEVŘEL SKÓRE


První gól mohl dát hned v úvodu R.Horejš, ale v dobré pozici trestuhodně přestřelil. I nadále byli hosté aktivnější a domácím dělali svým aktivním pojetím hry velké starosti. Z dobré pozice pálil J.Frank, ale také nepřesně. Až následný volej Martina Kociny mířil přesně k tyči 0-1. Za domácí zlobil hlavně Z.Didek, který zatápěl hostující obraně. Do další velké šance se dostával O.Vaník, jeho střelu však zastavilo břevno. Před poločasem byl zbytečně vyloučen J.Houška. A na závěr M.Kocina trefil tyč.


BOREK ZASLOUŽENĚ VYHRÁL


Kdo si myslel, že Včelnice Borek v druhé půli přejede byl na omylu. Hosté i v deseti hráli vyrovnanou partii a své vedení mohli ještě navýšit. Další velkou šanci měl R.Horejš, ale gólmana domácích neprostřelil a stejně tak i O.Hanžl a J.Frank. Až v 80.min vysunul J.Frank Martina Kocinu a ten s pomocí tyče pečetil na 0-2.


OHLASY:

Radek Horejš(FK Borek)

Se sezonou jsme se chtěli rozloučit vítězně a výhrou nad aktuálním mistrem dokázat fanouškům, že by jsme si postup zasloužili. V utkání jsme podali skvělí týmový výkon a zaslouženě vyhráli. Jen škoda těch zahozených šancí...


FK Borek oléé



20 zobrazení0 komentářů
bottom of page