top of page

BOREK SI PŘIVEZL Z BUKU JEN BOD



Do Buku jsme jeli bez šesti členů základní sestavy a tak dostali příležitost kluci co jsou méně herně vytížení a pomoct museli také dorostenci. Věděli jsme, že v Buku není úplně velké hřiště, ale ve skutečnosti bylo ještě menší než jsme si představovali. Tomu se musela přizpůsobit i hra našeho mužstva. Domácí mužstvo zvolilo jednoduchou taktiku dlouhých nakopávaných balonů, které častokrát přeletěli celé hřiště a nijak nás neohrožovali. Ve 25.min došlo ke zranění našeho gólmana, když nepříjemně dopadl na záda přes domácího útočníka. Musel být odvezen do nemocnice, ale podle našich zpráv to snad nebude nic vážného a brzo bude v pořádku. Ve 40.min se na vápně uvolnil Jakub Frank a poslal hosty do vedení 0-1. Poslední šanci první půle měli domácí, ale střela P.Hegera orazítkovala jen břevno. A tak šli hosté do kabin za stavu 0-1.


DĚLBU BODŮ ZAŘÍDIL DOMÁCÍ MORAVEC


Borek vstoupil lépe i do druhého poločasu a v 54.min poslal hosty do dvougólového vedení Martin Kocina, když vystihl rozehrávku domácích a mířil přesně k tyči 0-2. Když se chvilku na to řítili na branku M.Bukovinský s J.Frankem mohlo být pro domácí ještě hůř. J.Franka však vychytal domácí gólman a tak přišel trest na druhé straně, když nikdo nedokázal zastavit Jiřího Kocourka a ten snížil na 1-2. V 72.min zbytečně fauloval domácí Heger a nepochopitelně nedostal druhou žlutou kartu a následně červenou !!! V 84.min zahrávali domácí rohový kop při kterém náš gólman skončil na zemi (ne vlastní vinou) a Luděk Moravec srovnal na 2-2.


V sobotu nás čeká domácí zápas proti TJ Jiskra Třeboň B tak nás přijďte podpořit.


FK Borek oléé


OHLASY:


Radek Horejš (FK Borek)

I přes velikou absenci hráčů jsme do utkání vstoupili dobře a dostali se dvougólového vedení. Postupně nám však docházely síly a o vedení jsme přišli. Bohužel nás dnes velká absence stála dva body.




















18 zobrazení0 komentářů
bottom of page