top of page

BOREK SI Z LOMNICE ODVÁŽÍ VŠECHNY BODY

Už od úvodních minut bylo vidět podle jakých not se dnešní utkání bude hrát. Hosté dobře kombinovali a hned v úvodu se dostali do několika šancí. Tu největší měl J.Čermín, když krásnou střelou orazítkoval břevno. I když hosté měli územní převahu a míč většinu času na svých kopačkách ve finální fázi se nemohli prosadit a jejich zakončení bylo často slabé a nebo nepřesné. A když pěknou hlavičku O.Vaníka vyrazil domácí gólman, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.


LOMNICE TLAKU NAKONEC NEODOLALA


V druhém poločase Borek ještě přidal a tlačil se za vedoucím gólem. V 60.min se dostal do zakončení M.Kocina, domácí gólman střelu jen vyrazil a dobíhající Marek Severa otevřel skóre zápasu 0-1. V 65.min odcentroval před branku M.Severa na Ondru Hanžla, který nejprve nechal vyniknout domácího gólmana Valu, ale následnou dorážku už poslal neomylně do sítě 0-2. Domácí se snažili s výsledkem něco udělat, ale do vážnějších šancí se nedostávali. Borek tak mohl prostřídat a v poklidu dohrát utkání do vítězného konce.


Za týden nás čeká již třetí venkovní utkání v řadě. Tentokráte jedeme do Buku.


FK Borek oléé


OHLASY:

Radek Horejš(FK Borek)

Do utkání jsem vstoupili aktivně a mohli jít brzy do vedení. To se ovšem nestalo a postupně jsme začali hrát pomalý, statický fotbal bez nápadu. Do druhé půle jsme si to vyříkali, hra se zlepšila a přišli i góly.












22 zobrazení0 komentářů
bottom of page