top of page

BOREK V DOHRÁVCE NESTAČIL NA STUDENOU

Sváteční pondělí přichystalo hráčům Borku výjezd do daleké Studené kde je čekala dohrávka 18.kola.Hosté z různých důvodů postrádali J.Houšku, M.Leštinu, D. Šťastného a M.Pytla. Do zápasu pak šli s různými zranění J.Čermín a R.Horejš.


DOMÁCÍ SE UJALI VEDENÍ


Za hezkého počasí začal zápas ve Studené výkopem hostů. Na menším hřišti bylo jasné, že zápas přinese plno soubojů a trochu vyšší tráva nebude nakloněná rychlé kombinaci. Už v 5.min se do zakončení dostal Jiří Lacina a poslal domácí do vedení 1-0. Hosté natěsno dostupováni se jen těžko prosazovali, přesto mohl po centru D.Hájka srovnat hlavou O.Vaník. V další šanci se ocitl J.Frank, ale jeho pokus vyrazil na roh domácí gólman O.Kadlec. Ve 34.min střídal pro zranění R.Horejš a nahradil ho D.Eliáš. Do poločasu se pak už nic důležitého neudálo.


TŘI BODY ZŮSTALI VE STUDENÉ


Druhý poločas začali lépe hosté dobře kombinovali a po centru D.Hájka mohl vyrovnat V.Baščevan, ale jeho střela z voleje jen těsně minula levou tyč. Domácí přečkali úvodní čtvrt hodinku druhé půle a hra se postupně vyrovnala. V 68.min využil zaváhání hostující obrany Patrick Maška a zvýšil na 2-0. Hosté to přesto nevzdávali a na 2-1 mohl snížit M.Bukovinský, ale jeho pěknou střelu zastavila tyč. Po další hezké akci D.Hájka s O.Hanžlem zakončoval opět M.Bukovinský, jeho slabou střelu ale gólman kryl. V 71.min musel pro zranění střídat také hostující gólman Mirosla Krčín a do branky tak musel z pozice beka J.Endlicher. V 88.min ve vápně fauloval O.Vaník a Lukáš Makovička z PENALTY pečetit na konečných 3-0.


Za týden nás čeká opět venkovní zápas v Lomnici nad Lužnicí.


FK Borek oléé


OHLASY:

Radek Horejš(FK Borek)

Zápas ve Studené se nám vůbec nepovedl a navíc jsme přišli o další dva hráče. I přes jasný výsledek jsme měli šance na to uhrát dobrý výsledek. Přesto musím domácím pogratulovat k bojovnému výkonu a zaslouženým třem bodům.



26 zobrazení0 komentářů
bottom of page