top of page

BOREK VSTOUPIL DO JARNÍCH BOJŮ VÍTĚZNĚ

Aktualizováno: 28. 3. 2023

Po dlouhé zimní pauze se opět roztáčí jarní kola krajských soutěží a tak jsme u nás na Borku mohli přivítat TJ Lokomotiva České Velenice. Tým okupující aktuálně poslední příčku. I když tabulka naznačovala, že by domácí neměli mít problém, všichni víme, že takovéto zápasy bývají často ošidné a kolikrát se zrodí i překvapení. Domácí se museli obejít hned bez několika opor. Z různých zdravotních problémů chyběli J.Čermín, J.Houška, D.Hájek, M.Michal, O.Vaník.


DOMÁCÍ ROZHODLI DO PŮLE


Už od úvodních minut bylo vidět, kdo je v zápase favoritem a hosté se jen velmi těžko dostávali k nějaké kombinaci na útočné polovině. V 11.min domácí předvedli první gólovou akci, když V.Baščevan na vápně přidržel míč a prostrčil ho na Jakuba Franka, který otevřel skóre 1-0. V 16.min prošel do vápna Martin Kocina obešel gólmana a zvyšoval na 2-0. I na dále drželi míč na svých kopačkách převážně domácí z čehož vyústil ve 28.min třetí gól, kdy přihrávku M.Kociny na zadní tyči uklízel David Eliáš 3-0. Ve 38.min s trochou štěstí prošel do vápna opět Martin Kocina a svým druhým gólem zvyšoval už na 4-0. Ve 43.min se hlavou teprve zastřeloval domácí kapitán Martin Leština. Následný roh J.Franka už ovšem poslal neomylně do brány a uzavřel tak poločasový účet na 5-0.


ÚČET UZAVŘEL ONDRA HANŽL


Ve druhé půli chtěli domácí pokračovat ve stejné hře což se, ale opět nepovedlo. Tempo hry opadlo a disciplína se vytratila z čehož pramenilo množství nepřesností a fotbal na, který nebylo pěkné se dívat. Přesto po ideální přihrávce M.Leštiny mohl dovršit HATTRICK M.Kocina, ale sám před gólmanem netrefil bránu. Svou další hlavičku poslal těsně vedle opět M.Leština. V 84.min zatáhl míč do vápna J.Frank a přihrál před bránu, kde Ondra Hanžl ještě zasekl tři obránce a poté uzavřel na konečných 6-0. I přes horší druhou polovinu jsme vyhráli zcela zaslouženě a připsali si tři body. Z hostujícího mužstva si zaslouží pochvalu Roman Mikudim.

Příští týden zajíždíme v sobotu do dalekých Slavonic.


Děkujeme za podporu.


FK Borek oléé


Ohlasy:

Radek Horejš (FK Borek)

V prvním poločase jsme předváděli fotbal s řadou pěkných gólových akcí. Druhý poločas už takový nebyl. Přestali jsme plnit to co jsme si řekli a naše hra se vytratila. Je to problém, který nás trápí dlouhodobě v zápasech, kde vedeme vyšším rozdílem.





































34 zobrazení0 komentářů
bottom of page