top of page

BOREK VYHRÁL I DRUHÉ DOMÁCÍ DERBY

Na Borek tentokrát zavítal SK Ševětín, který má opačné starosti než domácí mužstvo, ale jak se říká DERBY nemají favorita a tak nesměli domácí nic podcenit. Do sestavy se vrátil distancovaný J.Frank naopak v ní chyběl M.Leština, D.Eliáš a M.Bukovinský.


JAKUB FRANK STIHL HATTRICK DO POLOČASU


Domácí jak je jejich zvykem na soupeře vlétli už od první minuty. Ve 3.min napřáhl ke střele J.Endlicher a gólman hostí jen se vší námahou vyrazil střelu na roh. Ten poslal před branku M.Kocina a Jakub Frank stál na správném místě 1-0. V 9.min pronikl do vápna D.Hájek a svou přihrávkou našel opět Jakuba Franka, který zvýšil na 2-0.Hosté byli zaskočení a do hry se dostávali spíše po chybách domácích. Po jedné takové se podařilo snížit Jiřímu Bártovi na 2-1. Početná skupina hostujících fanoušků si přála vyrovnání, to ale domácí nedopustili. Ve 32.min poslal centr před branku D.Hájek O.Hanžl jej sklepl a Radek Horejš hlavou zvýšil na 3-1. Ve 36.min domácí předvedli rychlí brejk od vápna k vápnu, kde se míč se štěstím odrazil k Jakubu Frankovi a ten s přehledem dokonal svůj HATTRICK 4-1. Za tohoto stavu se šlo i do kabin.


DRUHÁ PŮLE SE SPÍŠE JEN DOHRÁVALA


I ve druhém poločase domácí kontrolovali hru a měli více šancí. Střelecky aktivní byl J.Houška, ale jeho chytrý lob gólman s námahou kryl a další střela těsně minula levou tyč. Domácí si tak mohli dovolit prostřídat hráče a pošetřit síly na pondělní dohrávku ve Studené. V závěru ještě nevyužili velkou šanci hosté a na druhé straně trefil O.Vaník tyč. Sudí Zabilka neměl důvod více nastavovat a tak naposledy foukl do píšťalky.


Již v pondělí nás čeká od 16:30 další těžké utkání ve Studené.


FK Borek oléé


OHLASY:

Radek Horejš(FK Borek)

Opět se nám povedl dobrý vstup do utkání a při chuti byl především odpočinutý Kuba Frank, který zaznamenal HATTRICK.





14 zobrazení0 komentářů
bottom of page