top of page

BOREK VYŠEL DOMA NA PRÁZDNO


Poprvé ve své klubové historii se na Borku hraje I.A třída mužů a domácí přivítali v prvním kole mužstvo SK Čkyně.


HOSTÉ TRESTALI CHYBU DOMÁCÍCH


Už od začátku utkání bylo vidět, že s vyšší soutěží přišla i vyšší kvalita soupeře. I když byli domácí dobře připravení na jednoduchou hru Čkyně, která spočívala v dlouhých nakopávaných balonech na silového G.Bujoka, s agresivitou a rychlostí dostupování měli domácí problémy. Utkání přinášelo mnoho soubojů a faulů ve středu pole a hra se tím kouskovala. V 10.min přišla chyba, kdy si domácí hráč špatně pokryl míč následovala střela, kterou brankář Moudrý jen vyrazil a Josef Fiedler poslal hosty dorážkou do vedení 0-1. I nadále byla hra vyrovnaná a šancí bylo pomálu na obou stranách. Za zmínku stojí jen hlavička hostů těsně vedle brány a střela domácího D.Hájka, kterou gólman Drnek bravurně vyrazil.


HOSTÉ OPĚT TRESTALI


I druhý poločas měl stejný obraz jako první. Šancí na obou stranách moc nebylo a hra se odehrávala převážně mezi vápny. V 63.min zahrávali hosté rohový kop, který hlavou zakončil Gustav Bujok 0-2. I přes snahu domácích snížit se jim nepovedlo najít recept na překonání hostující obrany. Poslední šanci měl po rohu R.Horejš, ale jeho volej směřující od tyče do brány zastavil šťastně hostující obránce obličejem.


FK Borek oléé


Ohlasy:

Radek Horejš (FK Borek)

Byl to náš první zápas ve vyšší soutěži a tak si musíme trochu zvyknout. Myslím si, že to byl remízový zápas, kde mi jsme udělali více chyb a hosté je dokázali potrestat. Za týden hrajeme v Kameňáku, kde budeme chtít získat první body a odčinit tak domácí ztrátu.




Jan Děd (trenér SK Čkyně)

Úvodní soutěžní utkání se nám povedlo. V krásném prostředí areálu na Borku nám vítězství vystřelil Josef Fiedler a pojišťovací gól přidal Gusta Bujok. Zodpovědný výkon od kluků a zasloužené vítězství. Dobrý vstup do sezony.












































28 zobrazení0 komentářů
bottom of page