top of page

BOREK ZTRATIL DVA BODY SE SLAVONICEMI

Aktualizováno: 6. 4. 2023



16.kolo nás zavedlo na "umělku" do Staré Hlíny kam byl z nějakého důvodu přeložen náš zápas se Slavonicemi.


DOMÁCÍ SE UJALI VEDENÍ


Do utkání jsme nevstoupili nejlépe a už od 2. min jsme prohrávali. Standardku domácích náš gólman sice chytil pak, ale ve skrumáži těl najednou skončil v brance i s míčem. Gól ovšem platil 1-0. Domácí hráli jednoduše ze zahuštěné obrany do případných brejků. Borek byl více na míči, ale jen těžko se dostával do zakončení a centry před branku chytal domácí gólman. Ve 23. min byl faulován M.Leština, píšťalka však zazněla až následně po faulu na domácího hráče a kopala se PENALTA !!! Tu ovšem bravurně zlikvidoval hostující gólman Martin Pytel. Na druhé straně byl po centru do vápna poslán k zemi O.Vaník ve hře se, ale pokračovalo dál, penalta byla, ale nebyla rozhodl hlavní "rozhodčí". Do další šance se řítil M.Kocina, ale domácí gólman ho vychytal a následnou dorážku poslal M.Severa jen do tyče. Poslední velkou šanci měli domácí , ale M. Pytel opět předvedl parádní zákrok. Poločas tak skončil 1-0.


BOREK STAČIL JEN VYROVNAT


Ve druhém poločase Borek přidal a začal utahovat smyčku. Hrálo se převážně na útočné polovině hostů a ty se v 67.min dočkali vyrovnání. J.Houška si před vápnem zpracoval přihrávku od D.Šťastného a uličkou prostrčil na Radka Horejše, který vyrovnal na 1-1. I nadále byl Borek lepší a tlačil se za druhou brankou. Častokrát byl však přibrzděn rozhodčím nebo naopak nepísknutým faulem z čehož vyplynula i zasloužená červená karta v 77.min pro Jakuba Franka, který už některá verdikty neunesl. Poslední šanci zápasu tak měli domácí z trestného kopu, ale gólman Pytel se opět vyznamenal a tak zápas skončil 1-1.


FK Borek oléé


OHLASY:


Radek Horejš (FK Borek)

V prvním poločase jsme se po rychle obdržené brance nemohli dostat do tempa a moc šancí si nevytvořili. Druhá už byla z naší strany lepší a po vyrovnání jsme chtěli urvat všechny body, ale domácí hrající v přesilovce už výsledek ubránili. Tentokráte proti nám foukal až příliš silný vítr...


Stanislav Bryx (FK Borek)

Kluky musím pochválit za odmakaný zápas na malém "gumovém" hřišti. Bohužel brzo se nám zranili dva hráči a v druhé půli jsme se ještě oslabili svou nedisciplinovaností. A k tomu ještě ten silný až nesnesitelný vítr, který byl stále proti nám... jaro je na začátku a my uděláme na hřištích maximum, abychom horní patra tabulky udrželi.









































29 zobrazení0 komentářů
bottom of page