top of page

DERBY OVLÁDLI HOSTÉ


Zápas v nedalekém Neplachově by se dal nazvat jako takové první naše derby v této soutěži a nabídl hned několik zajímavostí. Trenér hostí je na skautingu v Turecku :D a tak jeho pozici zastal zraněný kapitán a čerstvý zastupitel Martin Leština asistenta mu pak dělal D.Hájek, který je po operaci ramene. Do sestavy se pak vrátil Jan Čermín, který vyučoval přes týden rybaření v Norsku a před zápasem strávil 20 hodin v autě.


HOSTÉ UDEŘILI TŘIKRÁT DO POLOČASU


Domácí v minulém kole svůj zápas nehráli a tak byli natěšený na dnešní duel a hned v úvodu se dostali do tlaku, který vedl k prvnímu rohu utkání. Do vážnější šance se však nedostali a nebezpečný centr s přehledem boxoval M.Pytel. Poté se osmělili i hosté a už v 7.min předvedli první gólovou akci. J.Endlicher poslal vysoký balón do vápna, kde ho M.Michal sklepl pro Jakuba Franka a ten poslal hosty do vedení 0:1. Domácí dobře kombinovali ve středu pole, ale dál jejich útoky nevedli a tak se uchýlili k dlouhým nakopávaným balónům, které s přehledem sbírala nová stoperská dvojice J.Čermín a R.Horejš. Hosté předváděli kombinační hru, která vedla v 18.min k druhé brance. D.Šťastný poslal míč do lajny na O.Hanžla, který stříleným centrem našel ve vápně volného Vjačeslava Baščevana a bylo to 0:2. Do další šance se řítil J.Houška,který byl v úniku faulován před vápnem. Míč si postavil R.Horejš s kopem však naložil prach bídně. Hosté byli i nadále aktivnější a domácím neustále zatápěli. Do šancí se dostávali O.Hanžl, M.Kocina, J.Frank, ale jejich pokusy ještě ke gólu nevedli. Ve 38.min se však do vápna proháčkoval M.Kocina předložil míč Danielu Šťastnému a bylo to 0:3. Tento stav už vydržel až do poločasu.


VÝHRU PEČETIL BAŠČEVAN


Druhý poločas domácí trochu proházeli sestavu a hned v úvodu po chybě R.Horejše uháněl na bránu domácí hráč, vše ovšem napravil parádním návratem J.Endlicher. Hosté i nadále kombinovali a snažili se držet míč na svých kopačkách což domácí zastavovali často jen za cenu faulů. Na což doplatili v 66.min kdy si J.Frank udělal kličku ve vápně a následně byl poslán k zemi PENALTA. Tu si postavil kanonýr všech kanonýrů Vjačeslav Baščevan a s jistotou proměnil 0:4. Ke konci zápasu tak v boreckém dresu dostali příležitost okusit atmosféru i mladíci J.Viktora a R.Kostík. Domácí i přes pár náznaků a závarů gól vstřelit nedokázali a tak i po závěrečném hvizdu svítil na tabuli stav 0:4.


Za týden v sobotu doma hostíme TJ Jiskra Nová bystřice tak se přijďte podívat na atraktivní fotbal.


FK BOREK OLÉÉ


OHLASY:

Radek Horejš(FK Borek)

V Neplachově byl opět připraven parádní pažit, kde je radost hrát. Domácí nás možná trochu podcenili a pustili do tří brankového vedení. Druhá půle už pro ně byla hodně těžká. Máme natolik zkušené mužstvo, abychom takový náskok už nepromarnili. Z našeho týmu musím pochválit absolutně všechny za bojovný a týmový výkon podpořený hezkou kombinační hrou.






























35 zobrazení0 komentářů
bottom of page