top of page

DIVOKU PŘESTŘELKU VYHRÁL BOREK

12. kolo OP nás poslalo na poslední venkovní zápas do Borovan. Domácí předvádí parádní výkony a vyhoupli se už na třetí příčku a tak nás určitě nečekal lehký zápas. Borovanské hřiště nebylo zrovna v nejlepším stavu (tvrdé, nerovné ) a do toho ještě foukal silný nepříjemný vítr.


POLOČAS VYHRÁL BOREK


Po úvodním oťukávání přišla první gólová akce už v 8. minutě. Akci rozehrál M.Leština na vápně našel V.Baščevana, který prostrčil na Jakuba Franka,ten se dostal až do vápna a do protipohybu gólmana otevřel skóre zápasu 0-1. Ve 21.min hosté zahrávali rohový kop, domácí jej odvrátili jen k O.Hanžlovi, který posunul do lajny na volného Jakuba Franka a jeho krásný centr k překvapení všech zapadl od zadní tyče do branky 0-2. Utekli pouhé dvě minuty a domácí měli výhodu trestného kopu z hranice vápna. Míč si postavil Nikola Bujnovský a díky zdi, která se rozestoupila snížil na 1-2. Ve 28.min vrátil dvougólové vedení hostům Vjačeslav Baščevan. L.Horejš zatáhl míč do lajny a přízemním centrem hledal ve vápně R. Horejše ten ovšem míč za pomoci terénu netrefil čehož dokonale využil na zadní tyči stojící V.Baščevan 1-3. Ve 33.min přidal Libor Horejš po centru J.Franka 4.gól a s domácíma to vypadalo zle 1-4. Ty se ovšem nezdávali a ve 35.min dorážel do branky střelu Matěj Blažek 2-4.Ve 40.min zaútočili zase hosté L.Horejš trefil tyč a odražený míč vrátil do branky se štěstím Radek Horejš 2-5. Šestý gól přidal do prázdné branky R.Horejš, ale pro ruku L.Horejše neplatil. Poslední šanci první půle měl V.Baščevan kdy postupoval ze strany na domácí branku jeho střela šla však těsně vedle. Poločas tak vyzněl ve prospěch hostů.


DRUHÁ PŮLE PŘINESLA 4 GÓLY


Do druhé půle vstoupili lépe domácí a už ve 46.min se nádherně trefil hlavou Matěj Blažek 3-5. V 55.min mohl dát gól V.Baščevan, před zakončením byl faulován ve vápně, ale penalta se nekopala. V 57.min se po trestném kopu D.Eliáše trefil podruhé Libor Horejš 3-6. V 59.min vystihl Vjačeslav Baščevan přihrávku domácího stopera a postupoval sám na gólman, kterému střelou na zadní tyč nedal šanci 3-7. Poslední gólovou tečku udělal v zápase Nikola Bujnovský, když centr na zadní tyč uklidil hlavou do branky 4-7. Závěr utkání se už dohrával v poklidném tempu a na vážnější šance už nepřišlo.


V posledním podzimním kole doma přivítáme Nové Hrady. FK BOREK OLÉÉ


OHLASY:


Stanislav Bryx (trenér FK Borek) Tvrdé , ale slušné utkání s fotbalově nepříjemným soupeřem, jsme

na nekvalitním hřišti zvládli jak jsme chtěli za 3 body a to je pro nás nejdůležitější statistika.

29 zobrazení0 komentářů
bottom of page