top of page

DOMÁCÍ NEPORAZITELNOST UKONČILA NOVÁ BYSTŘICE

Domácí neporazitelnost v soutěžních utkání trvala téměř čtyři roky. Každá série ale jednou končí a ta naše skončila teď. Nyní je na čase začít sérii novou. Na Borek dorazilo mužstvo Nové Bystřice, které má ve svém středu hned několik zkušených a velmi dobrých fotbalistů. Domácím stále ještě chyběl zraněný M.Leština a O.Vaník, drobný lékařský zákrok podstoupil J.Houška v práci byl D.Eliáš a dlouho době je zraněn D.Hájek.


DO KABIN ŠLI DOMÁCÍ ZA STAVU 1-0


Od prvních minut se hrál svižný fotbal na obě strany. Obě mužstva se snažili o rychlý kombinační fotbal čemuž nahrával i mokrý trávník. V 11.minutě se k míči dostal na vápně O.Hanžl prostrčil ho na Martina Kocinu a ten otevřel skóre zápasu 1-0. Vyrovnat mohl P.Bobál, který využil zaváhání domácích stoperů vše ovšem zachránil gólman M.Pytel. Na druhé straně centr J.Endlichera orazítkoval tyč hostující branky a následnou dorážku M.Kocina prováhal. Na druhé straně střelu směřující pod břevno vyrazil M.Pytel na roh. Do poločasu už gól nepadl a tak odcházeli do kabin spokojenější domácí.


HOSTÉ VÝSLEDEK OTOČILI TŘEMI GÓLY


Hosté vstoupili do druhé půle velice aktivně. Dobře kombinovali neztráceli balóny a postupně dostávali domácí pod tlak, který vyvrcholil v 55.min. K odraženému míči ve vápně se dostal P.Bobál a byl faulován R.Horejšem. PENALTA. Té se ujal zkušený David Frühauf a s přehledem srovnal na 1-1. Vrátit domácím vedení mohla trojice Severa,Kocina,Baščevan, ale jejich rychlý brejk gólem neskončil. A tak udeřili znovu hosté. V 60.min si na centr nejvýše vyskočil Jakub Janoušek a s pomocí tyče poslal míč hlavou do sítě 1-2. Domácí poté vrhli všechny své síly do útoku, ale ke gólu to nevedlo. Naopak se otvírali okénka pro brejkové situace hostů a z jedné takové padla i třetí branka. Hostující útočník zřejmě využil ofsajdového postavení na polovině hřiště a ve dvojici postupoval na gólmana Pytla před kterým volil přihrávku na volného Davida Frühaufa a bylo to 1-3. Zápas už se potom jen dohrával a hosté si zaslouženě odvezli 3 body.

Za týden nás čeká derby v Ševětíně, kde budeme chtít domácí zaváhání napravit.


FK Borek oléé


OHLASY:

Radek Horejš(FK Borek)

Přijel k nám velice silný a zkušený manšaft, který předváděl pěkný fotbal a zaslouženě si odvezl všechny body. My se musíme dát dohromady a pořádně se připravit na Ševětín.












31 zobrazení0 komentářů
bottom of page