top of page

HODNOCENÍ SEZÓNY TRENÉREM STANISLAVEM BRYXEM




Sezónu 2021/2022 hodnotím určitě jako úspěšnou. První místo v OP České Budějovice a postup do krajské 1.B je maximem celého fotbalového klubu v kategorii mužů od založení FK Borek.


Pokud se blíže koukneme, kde se týmu dařilo, tak mimo hřiště to byla a stále je pro nás fungující kabina. Komunikace mezi hráči samotnými a trenérem je dobrá a to je určitě základ úspěchu i na hřišti. Pokud jde o "práci" na hřišti, tak se nám dařilo v defenzivní činnosti týmu. Neprohra na domácím hřišti je pro nás dobrou vizitkou.

Celkem pouze 17 obdržených branek ukazuje, že nebylo jednoduché nám vstřelit gól. Abych, ale nezapomněl na naší útočnou sílu , musím tým pochválit i za slušnou střeleckou “mušku” , což dokazuje 89 gólů v soupeřových sítích.


Obě tyto statistiky jsou výsledkem stále zlepšujícím se myšlením týmu, kdy pracujeme s tím, že nemáme post na hřišti pouze s útočnými nebo obrannými úkoly , ale je to vždy kombinace těchto obou činností .


S čím jsme se naopak potýkali, byla příliš velká obměna sestavy snad v každém zápase. Důvody byly hlavně zranění, neodkladné pracovní záležitosti, ale i bohužel někdy jiné zájmy hráčů. Toto se v nižších soutěžích stává velice často a myslím si, že každý trenér se s tímto trochu potýká .


Po celou sezónu nám fungovala spolupráce zkušených a mladých hráčů, kádr byl doplňovaný i dorostenci.


Do další sezony půjdeme hlavně s cílem udržet soutěž a hrát fotbal pro věrné fanoušky Borku takový, který se jim bude líbit a i my budeme spokojeni s výkony .


Stanislav Bryx trenér FK Borek









83 zobrazení0 komentářů
bottom of page