top of page

PŘEDSTAVUJEME: JAN ČERMÍN

Jan Čermín, hráč který zasvětil svou kariéru Hluboké nad Vltavou a zažil s ní vzestupy i pády. V mládeži také působil v Dynamu České Budějovice, kde si zahrál [Čermín, Jan] první a druhou ligu dorostu. Na Hluboké si za tamní áčko zahrál divizi, dlouhé roky vodil spoluhráče na hřiště jako kapitán v krajském přeboru. Pak ale zažil i pád do I.A třídy a na závěr svého působení zase návrat do krajského přeboru. Všestranný hráč, který dokáže zahrát kdekoliv v obrané řadě a ještě k tomu přidat nějaký gól.


Ahoj Honzo, vítám Tě na Borku.


Ahoj Radku, děkuji Ti za přivítání a vlastně všem, se kterými jsem měl možnost se přivítat na posezónním fotbálku.


JAK TĚŽKÉ BYLO ROZHODNUTÍ OPUSTIT HLUBOKOU?


Rozhodnutí opustit Hlubokou pro mne nebylo vůbec jednoduché. Strávil jsem tam v A-týmu dlouhých osmnáct sezón, ale už bylo na čase přenechat své místo mladším spoluhráčům.

Na Hluboké se nyní v postupové sezóně podařilo postavit skvěle fungující tým jak na hřišti tak v kabině. Jsem strašně rád, že se podařilo vrátit na Hlubokou krajský přebor, který tam bezesporu patří, ale mě samotného už nelákalo tuto soutěž rozehrát s klukama znovu a to hlavně z časových a rodinných důvodů.


TĚŠÍŠ SE NA NOVOU VÝZVU NA BORKU?


Těším se moc. Jsem rád, že jste sezónu zakončili postupem do I.B třídy, dost jsem to ke konci sledoval a držel palce, aby to vyšlo.Tento krásně udržovaný areál si určitě zaslouží, aby se tu tato nebo i vyšší soutěž hrála.Těším se na nové spoluhráče a doufám, že budeme boreckým fanouškům dělat radost předvedenou hrou i výsledky.


HODNĚ NOVÝCH SPOLUHRÁČŮ UŽ ZNÁŠ. S ADAPTACÍ BY TEDY ASI PROBLÉM BÝT NEMĚL.


Je to tak. S adaptací si myslím, že problém mít určitě nebudu. Se spoustou z Vás jsem si již zahrál a jiné poznal u mimo fotbalových aktivit. Na ty kluky co neznám se těším a rád je poznám.Od tebe dobře vím, že je tady super parta a zapadnout do ni určitě nebude problém.

Ještě jsem Ti chtěl závěrem rozhovoru poděkovat za zvolené místo u ledničky, tam se mi bude sedět určitě výborně 😊 Je mi jasné, že můj první úkol v kabině bude tuto lednici naplnit 😊


Děkuji za rozhovor a přeji hodně fotbalové radosti u nás na Borku.









87 zobrazení0 komentářů
bottom of page