top of page

ROZHOVOR S MARTINEM PYTLEM

Během své kariéry chytal za Čtyři Dvory, Loko Č.B., Srubec, ale třeba i Prachatice. Přesto říká, že nejlepší léta prožil na Hluboké.


Ahoj Martine, na úvod bych Ti chtěl poblahopřát k vítězství a dalšímu čistému kontu v zápase proti Hluboké B.


Popiš nám jak si zápas viděl z tvého pohledu?


Tak nejprve moc děkuji ...A jak jsem viděl zápas.Věděli jsme že nás čeká kvalitní a hlavně zkušený tým,s řadou hráčů se zkušenostmi minimálně krajského přeboru.Pro to i sestava, která v neděli nastoupila se od toho odvíjela.Kluci jako M.Leština a R.Horejš, kteří laborují se zraněním se kousli a nastoupili .A k radosti trenéra S.Bryxe jsme po půl roce mohli být kompletní .Snad jen s vyjímkou M.Bárta.A podle mě ta hra i tak vypadala.Kluci makali a dá se říct,že až na některé pasáže jsme měli hru pod kontrolou za což jim moc děkuji.Podle mě to byl zápas se vším co k fotbalu patří až na nešťastné zranění S.Legdana,kterému tímto přeji brzké uzdravení.I když jsem na Hluboké strávil asi nejlepší fotbalové roky života tak jsem je chtěl moc porazit což se povedlo a jsem za to rád.


Na jaře jsi z 5 zápasů udržel 4 čistá konta. Vedeš si nějakou osobní statistiku?


Spíš než já, to hlídá náš pokladník R.Horejš.

A nejen to...


Patříš mezi nejčastěji trénující hráče, jak to snáší tvé tělo? Přeci jen už taky nejsi nejmladší :D

Je pravda,že se snažím chodit pravidelně pokud to časově vyjde.Patřím v borecké šatně k těm starším né-li nejstarším hráčům a tak je třeba se udržovat.I na okresní přebor...



Prozraď nám jaká je v kabině parta. Kdo je největší dříč, vtipálek, poctivec a nebo třeba otloukánek? :D

Kabina je podle mě základ všeho.A tady na Borku je skvělá.Je to dáno i tím,že Standa Bryx, když někoho bere do mužstva tak dbá na to, aby zapadl nejen fotbalově, ale i lidsky.Což se mu zatím daří .A pokud k tomu připočteme ještě lídry jako jsou M.Leština bratry Horejše je o zábavu postaráno.Což často poznávám i já. :D Ale to k tomu patří.


V dalším kole jedete do Římova co od zápasu očekáváš?


Očekávám těžký a důrazný fotbal.Kluci z Římova jsou urostlý a běhavý tak že nic lehkého.Ale doufám, že budeme kompletní a zápas zvládneme za tři body.


Děkuji Ti za odpovědi a přeji hodně úspěchů do zbytku sezóny tobě i celému týmu.

Děkuji moc.










44 zobrazení0 komentářů

Commentaires


bottom of page