top of page

ROZHOVOR S MIROSLAVEM VOTRUBOU


Miroslav Votruba: Fotbal hraje na nejvyšší úrovni snad tisíc let. Začínal jako malinkej v Nemanicích prošel Hrdějovicemi a následně Borkem. Kde si ho můžeme pamatovat jako konstruktivního moderního beka s vytříbenou technikou.


Ahoj Mirdo,


ZAČNEME OD KONCE.ROZHODL JSI SE PO SEZONĚ POVĚSIT KOPAČKY NA HŘEBÍK, NENÍ TO ŠKODA TEĎ KDYŽ TVOJE KARIERA GRADUJE?


Ahoj Radku, máš pravdu, jsem zrovna na vrcholu své kariéry😃, ale taky už nejsem nejmladší a nahánět na hřišti o 20 let mladší kluky už začíná být nad moje síly. Navíc, jak říkáš už hraju snad tisíc let, tak se těším na víkendy trávené s dětmi a manželkou a ne s partou upocených kamarádů😂.


NEBUDE TI FOTBAL CHYBĚT JAKO CELEK? SRANDIČKY V KABINĚ NA TRÉNINKU ATD.?


Fotbal mi chybět nebude, určitě se přijdu na kluky podívat, už se těším, až se opřu o zábradlí s pivem a klobásou v ruce a budu na ně křičet, že neběhají, nebojujou a že v době, kdy jsem já hrál to mělo samozřejmě lepší úroveň😂. Navíc tady trénuji starší přípravku, se kterou jsme měli fantastickou sezonu, takže na hřišti pořád 2x - 3x týdně budu.


CO BY JSI ZA SVOJÍ KARIÉRU VYPÍCHL NA CO NIKDY NEZAPOMENEŠ?


Nejlepší léta jsem strávil v Hrdějovicích, kde jsme hráli v dorostu kraj, v mužích 1.A a užili jsme si tam spousty srandy jak na hřišti, v kabině, tak i mimo. Do dneška se s klukama několikrát do roka potkáváme a scházíme a vždy to stojí za to.

Ale to samé platí i tady. V kabině to klape, úroveň hry se neuvěřitelně zvedla poté, co nám trenér Standa naordinoval novou taktiku NASYKODIT, kterou pořád nechápeme, ale jednou si to určitě sedne a tady se bude hrát divize😂😂


CHTĚL BYS NĚCO VZKÁZAT DO KABINY?


Do kabiny bych chtěl vzkázat asi to, ať hlavně všichni makaj, protože budu stát u toho zábradlí a všechno uvidím a jestli mi bude Staník volat 12x za podzim ať jdu hrát, tak si vyslechnou😃. Všem klukům, ale i výboru a v neposlední řadě trenérovi bych chtěl poděkovat za to, jak to tady na Borku šlape, bylo pro mě ctí tady hrát a ukončit kariéru. Hanži ať pořád chodí pozdě a netrápí se tím, protože teď přišel včas a nevěděl, co má dělat hodinu před zápasem😃 Nevím, kdo teď bude nejstarší, myslím, že Pytlajz, ale to je gólman, takže ho asi pořád nikdo nebude brát vážně...😂😃


Děkuji Ti za rozhovor a přeji jménem celého FK Borek hodně sil do další etapy Tvé trenérské kariéry u mládeže. Ahoj.


Díky za rozhovor a hodně úspěchů.













37 zobrazení0 komentářů
bottom of page