top of page

VE ČTVRTÉM KOLE BOREK PADL

Čtvrté kolo nás zavedlo do Kardašovo Řečice, kde nás čekal hezký fotbalový areál a pěkné hřiště ovšem trochu menších rozměrů. Pro zranění stále chyběl R.Horejš, M.Kocina a nemocný byl M.Bukovinský.


DO KABIN ZA STAVU 1-1


Zápas začal vzájemným oťukáváním ze, kterého se dostal do první šance domácí hráč, ale v dobré pozici netrefil branku. V 8.min udeřili hosté. J.Houška zatáhl míč do vápna a centrem našel Daniela Šťastného, který z voleje otevřel skóre 0-1. Vzápětí šli hosté tři na dva, ale situaci nevyřešili ideálně. Na druhé straně domácí Z.Šergl vystřelil z vápna a míč zastavilo břevno. V další šanci se ve vápně dostal míč k Jiřímu Tajmlovi a jeho tečovaná střela zapadla za brankáře M.Krčína 1-1. V 15. min si obnovil svalové zranění O.Vaník a musel střídat. Hrál se fotbal plný soubojů ve středu hřiště, přesto se šance střídali na obou stranách. V samostatném úniku se ocitl D.Hájek, ale domácí gólman jej vychytal. Na druhé straně trefil hlavou opět břevno domácí J.Kovář. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.


DOMÁCÍ DOKONALI OBRAT


Druhá půle pokračovala ve stejném duchu jako první. Na menším hřišti domácí neustále napadali a stačili hosty dohrávat. Další parádní zákroky předvedl M.Krčín proti domácí hlavičce i následné střele. Bylo jasné, že kdo dá druhý gól nejspíš bude brát tři body. Do dalšího úniku vyslal V.Baščevan D.Hájka, ten ale ani tentokrát gólmana T.Trepku nepřekonal. A hned vzápětí D.Hájek naservíroval míč na zlatém podnose pro M.Severu ten, ale trestuhodně přestřelil odkrytou branku. V 82.min tak udeřilo na druhé straně. Špatně hozený aut hostů si domácí Z.Šergl zpracoval za pomoci paže, hra však běžela dál a následná přihrávka do ofsajdu také prošla a tak mohl domácí Jiří Tajml pohodlně zakončit 2-1. Vyrovnat mohl V.Baščevan po centru J.Čermína, kdy si míč krásně zpracoval do proti pohybu obránce, ale jeho střela mířila jen do náruče gólmana.Do dalšího úniku se hnal opět D.Hájek ve vápně byl faulován, ale píšťalka zůstala němá. A když ani lob V.Baščevana neskončil gólově, opět udeřilo na druhé straně. Po otočeném autu na polovině hřiště se dostal do úniku domácí snajpr Jiří Tajml a s přehledem zkompletoval HATTRICK 3-1.


V sobotu nás doma čeká FK Studená a musíme už naplno bodovat.


FK BOREK OLÉÉ


OHLASY:

Radek Horejš (FK Borek)

Hrál se fotbal plný šancí na obou stranách, kde se oba brankáři překonávali. Zápas mohl klidně skončit 6-6. Měli jsme dostatek šancí na to uhrát lepší výsledek přesto musím za sebe říct, že výkon rozhodčích byl oboustranně slaboučký a na výsledku se také podepsal. Místo bodů si tak domů vezeme další zraněné hráče. Pochvalu si zaslouží M.Krčín,V.Baščevan a O.Hanžl.














41 zobrazení0 komentářů
bottom of page