top of page

VÍTĚZSTVÍ V ŘÍMOVĚ SE NERODILO LEHCE

Po příjezdu do Římova jsme se nestačili divit místním podmínkám. Nechtěl bych, aby to znělo nějak povýšeně, ale kabina co nás čekala vypadala hůř jak ze seriálu Okresní přebor a k tomu ještě cesta ke hřišti vzdálenému asi 500 metrů. Hřiště vypadalo na první pohled pěkně, ale tráva byla vysoká a povrch dost mazlavý. Domácím vzdávám hold za to v jakých podmínkách fungují a naši kluci si aspoň uvědomí v jakém se pohybují luxusu doma na Borku.


ŘÍMOV SROVNAL GÓLEM DO ŠATNY


Od prvních minut se hrálo více méně na jednu branku. Borek držel míč na svých kopačkách a posílal řadu dobrých centrů před bránu domácích, ale ke gólu to nevedlo. V 9.min však využil D.Eliáš nedorozumění domácích, přihrál Davidu Hájkovi a ten z úhlu poslal míč do odkryté branky 0-1. Hra se i nadále odehrávala v režii hostů a domácí předváděli tak zvaný "systém pružina" jak by řekl Martin Leština :D Přesto ve 35.min trestný kop M.Koupala asi z 35 metrů vytáhl hostující brankář M.Pytel s vypětím všech sil na břevno. Když už to vypadalo, že hosté půjdou do kabin s jedno gólovým náskokem domácí udeřili. Martin Koupal zahrával trestný kop snad ze 40 metrů, který k překvapení všech prolétl až na zadní tyč a zaskočil M.Pytla 1-1.


DAVID HÁJEK DOVRŠIL HATTRICK


I v druhém poločase pokračovali hosté v dobývání domácí svatyně a jejich převaha se ještě zvýraznila. V 52.min vyslal V.Baščevan krásně do úniku D.Hájka, jeho střela však minula levou tyč domácí branky. V 64. min už ovšem přišla další gólová akce hostů. O.Hanžl se zmocnil míče před vlastním pokutovým územím, ustál faul domácího hráče a krásně poslal Davida Hájka do dalšího úniku. Ten se tentokrát nemýlil a šajtlí přehodil vyběhnuvšího gólmana domácích 1-2. V 76. min J.Houška doslova vymíchal domácího obránce a vyzval D.Hájka k hattricku, ten ale odmítl a branku přestřelil. Vše si vynahradil v 82.min, kdy v akci jako přes kopírák dostal míč od D.Šťastného a opět lobem zkompletoval hattrick a uzavřel na konečných 1-3. Hosté vyhráli zcela zaslouženě a i nadále nahání první Zliv.


Další kolo hostíme doma béčko Rudolfova a to už v sobotním dopoledni 10.30 hod.


FK BOREK OLÉÉ


Ohlasy:

Radek Horejš (FK Borek) Přesto že po půli svítil na tabuli výsledek 1:1 byli jsme po celé utkání lepším mužstvem a zaslouženě vyhráli. Výsledek 1:3 je pro domácí ještě přívětivý, mohl být i výraznější, kdybychom byli v zakončení přesnější.







12 zobrazení0 komentářů
bottom of page