top of page

ŠLÁGR 19.KOLA OVLÁDL DOMÁCÍ BOREK

V sobotním dopoledni se schylovalo k očekávanému derby mezi domácím Borkem a hostujícím Neplachovem, který přijížděl k zápasu jako lídr tabulky. Na podzim domácí jasně vyhráli v Neplachově 4-0 a tak hosté měli co vracet. Borku chyběl vykartovaný J.Frank a zraněný M.Michal s O.Vaník. I hosté však postrádali nějaké hráče.


DOMÁCÍ ROZHODLI DO POLOČASU


Kdo se jen trochu opozdil s příchodem nebo třeba v místní hospůdce, mohl jen litovat. Už v první minutě rozjeli domácí akci po ose M.Leština, R.Horejš a David Hájek, kdy posledně jmenovaný nechytatelně zakončoval hlavou 1-0. To byla pro hosty studená sprcha se, kterou nepočítali. V 11.min bylo ještě hůř, když byl ve vápně faulován V.Baščevan a kopala se PENALTA!!! K ní se postavil Radek Horejš a s přehledem zvýšil na 2-0. Ve 24.min zakombinoval u lajny D.Hájek s R.Horejšem a následný centr zakončil Vjačeslav Baščevan už na 3-0. Půl hodinku hrůzy dokonal Martin Kocina, když dorazil střelu D.Hájka 4-0. Hosté se jen těžko dostávali do hry a jejich kombinace byla často nepřesná nebo včas zastavená. Pátý gól mohl přidat M.Leština, ale v dobré pozici hlavou minul. Do kabin se tak šlo za stavu 4-0.


NEPLACHOV STAČIL JEN SNÍŽIT


I druhý poločas začali lépe domácí a už v 50.min si na pas M.Leštiny naběhl Vjačeslav Baščevan a střelou k tyči zvyšoval na 5-0. I v dalších minutách byl Borek více na míči a dalo by se říct, že hru kontroloval. Vinou různých zranění museli následně domácí prostřídat a přeskupit své řady. Hra se postupně vyrovnala a hosté začali mít navrch. V 70.min se po centru O.Čady prosadil hlavou Pavel Houska 5-1. Hosté byli v této fázi hry lepším mužstvem a v 72.min opět Pavel Houska snížil na 5-2. Utkání se hrálo ve vysokém tempu a navýšit náskok domácích mohl R.Horejš s D.Hájkem, ale gólman hostí J.Beran se tentokrát vyznamenal a poradil si jak se střelou tak následnou dorážkou. Do konce utkání už gól nepadl a tak se domácí mohli radovat ze zaslouženého vítězství. Kdo na utkání dorazil určitě nelitoval. Bylo to derby se vším všudy...Parádní fotbal, dýmovnice a skvělá divácká kulisa.


Za týden v neděli jedeme na zápas do Nové Bystřice.


FK Borek oléé


OHLASY:

Radek Horejš(FK Borek) Zápas musím hodnotit kladně, kdy zejména první poločas jsme hráli parádní fotbal a dávali krásné góly. V druhém poločase jsme museli proházet pár postů a hned to bylo znát a hra se vyrovnala. Neplachov pak snížil dvěma góly což si určitě zasloužil za to, že zápas nevzdal.













































29 zobrazení0 komentářů
bottom of page