top of page

ŠLÁGR NA DOBRÉ VODĚ OVLÁDL BOREK

Aktualizováno: 8. 6. 2022



24. kolo OP mělo na programu hned dva šlágry. Zliv zavítala na Hlubokou B a Borek zajížděl na Dobrou Vodu. Oba favorité svou úlohu zvládli a tak boj o první příčku bude trvat nejspíše až do posledního kola.


V PRVNÍ PŮLI STŘÍLELI JEN HOREJŠOVÉ


Borek dobře věděl, že je nebude čekat jednoduché utkání a musí podat kvalitní výkon pokud si chce odvézt všechny body. Od prvních minut ovšem diktoval tempo hry a dostával se do šancí. První velkou měl J.Frank, když z levé strany pronikl do vápna, branku ovšem přestřelil. Chvíli nato opět J.Frank ideálně prostrčil na J.Houšku, ten ovšem z dobré pozice poslal míč těsně jen nad břevno. Domácí si nevěděli rady s kombinační hrou Borku a tak přišel v 15.min první trest. V.Baščevan vysunul Radka Horejše, který střelou na zadní tyč otevřel skóre zápasu 0 - 1. Domácí se jen velmi těžko dostávali na dostřel branky M.Pytla. Ve 25.min prostrčil D.Eliáš do vápna na R.Horejše ten se i přes faul dostal do zakončení, ale branku přestřelil. Hosté se i nadále pokoušeli o střelbu, ale pokusy O.Vaníka, D.Šťastného, J.Houšky cíl nenašli. A tak přišla ve 36.min ojedinělá akce domácích A.Arnolda, zatáhl míč až k lajně a poslal centr před branku, kde si lehce dezorientovaný Libor Horejš poslal hlavou míč do vlastní sítě 1 - 1. Za tohoto stavu se odcházelo do kabin.


BOREK PŘIDAL A DRUHOU PŮLI OVLÁDL


Do druhé půle domácí trochu přeskupili své řady, ale ke gólu to nevedlo.Naopak hosté začali přitápět pod kotel a výsledkem byl druhý gól. V 63.min přihrál V.Baščevan na Jaroslava Houšku, ten prošel od lajny do vápna a propálil gólmana Pauera 1 - 2. V 70.min bylo pro domácí ještě hůř. J.Frank rozehrál standardní situaci do vápna na V.Bašečevana, ten vrátil hlavou před bránu a Daniel Šťastný už neměl problém zakončit 1 - 3. A než se domácí rozkoukali přidal Ondra Vaník čtvrtý gól po kombinaci J.Franka s D.Šťastným 1 - 4. Za domácí mohl korigovat T.Valenta, ale Martin Pytel jeho hlavičku kryl. Poslední gól tak mohli dát hosté po akci O.Hanžla s D.Eliášem a J.Frankem, kterou zakončoval M.Bukovinský gólman Pauer ale předvedl parádní zákrok. Přesto mohl jet Borek domů spokojený se třemi body.


V sobotu nás doma čeká poslední domácí utkání kdy hostíme TJ Calofrig Borovany.

Přijďte se podívat a podpořit nás.

FK BOREK OLÉÉ


OHLASY:


Filip Novák (SK Dobrá Voda)

Do zápasu jsme nastoupili s vědomím, že chceme udržet třetí místo tabulky, potěšit domácí fanoušky a favorita porazit. Bohužel již od začátku jsme vůbec nedokázali s vedoucím manschaftem držet krok. Poločas se štěstím skončil 1:1 a my ještě stále měli naději. V druhém poločase jsme se trošku herně nadechli, ale srazily nás slepené góly Borku. Za mě Borek zaslouženě ovládne OP a postoupí o soutěž výše, přehráli nás jak pohybem, technikou, tak zakončením. My teď musíme udělat body v Římově…


Radek Horejš (FK Borek)

Zápas se odehrál ve vysokém tempu a přítomným divákům se musel líbit. Domácí nám nic nedarovali a ukázali, že ne nadarmo jsou na třetím místě OP, přesto si odvážíme všechny body po jednom z nejlepších výkonů v sezoně.











14 zobrazení0 komentářů
bottom of page